WILT U EEN STAP ZETTEN IN HET ZELFSTANDIGE ONDERNEMERSCHAP?

…advies op maat voor een ideale opstart

De stap naar zelfstandig ondernemen is geen kleine beslissing. Daarom geven wij als BIBF-erkend boekhoudkantoor graag advies aan startende ondernemers en helpen wij u bij het kiezen van een gepaste vennootschapvorm. Wij adviseren u binnen het kader van boekhouding, fiscaliteit en juridische zaken waarmee u als startende ondernemer geconfronteerd mee zal worden.

KENNISMAKING

Als u meer informatie wenst te krijgen over onze diensten en samenwerking, kan u kiezen voor een manier die het best bij u past. Wenst u een face-to-face gesprek, een telefoon gesprek of een online meeting via Google meet? Geen probleem, we luisteren naar uw wensen en behoeften en maken een duidelijk voorstel klaar over de kostprijs en manier van samenwerken. Uiteraard demonstreren we u graag de troeven van het digitale boekhoudplatform van onze partner Yuki.

KLAAR VOOR DE SAMENWERKING

Samen doorlopen we de procedures die opgelegd zijn vanuit het beroepsinstituut. Dit houdt in het opmaken van een aantal wettelijk verplichte documenten zoals cliëntacceptatiebeleid, anti witwasbeleid, opmaken opdrachtbrief, verwerking van persoonsgegevens (GDPR) ed. Met ons digitale boekhoudplatform verloopt het aanleveren en ondertekenen van de documenten elektronisch, en dus met een minimaal tijdsverlies.

Wanneer dit allemaal is gebeurd, ontvangt u een login en paswoord waardoor u aan de slag kan met uw dossier in het Yuki platform. De mobiele versie is meteen beschikbaar. U kan onmiddellijk uw documenten en cijfers consulteren zowel als het inscannen van bonnetjes en deze aanleveren in uw dossier. Het is gemakkelijk en tijdsbesparend.

Onze partner Codabox zorgt dat de rekeninguittreksels van uw bank automatisch worden doorgegeven aan uw dossier. Uw rekeningstand wordt in zowel uw dossier als in de app dagelijks bijgewerkt.

We houden u op de hoogte over wijzigingen via onze website en onze nieuwsbrief.

CONTACTEER ONS