Disclaimer

De informatie op www.adeconsultants.be is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een offerte van ADE Consultants.
ADE Consultants besteedt zorgvuldige aandacht bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. ADE Consultants aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
ADE Consultants is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op onze site plaatsen en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van ADE Consultants.
Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.
Deze site bevat links naar andere sites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy noch de inhoud van deze sites.
Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij ADE Consultants, tenzij anders vermeld. Voor gebruik van content kun je contact opnemen met ADE Consultants.
ADE Consultants zal klachten over inhoud ernstig onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Stuur ons hierover een mail op info@adeconsultants.be, of per brief naar ADE CONSULTANTS BV, Miksebaan 244 gv links, 2930 Brasschaat