OVER ONS

ADE Consultants

ADE Consultants is een erkend fiscaal accountantskantoor (ITAA-nummer: 50.069.174) aangesloten bij het Institute for Tax Advisors and Accountants (ITAA). Wij vullen onze jarenlange expertise aan met jaarlijks minstens 40u opleiding om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Zo ben je als klant van ADE Consultants verzekerd van een correcte opvolging van je dossier volgens de laatste richtlijnen.

Maak kennis met ons team

Bij ADE Consultants werken we met een klein en flexibel team dat elkaar mooi aanvult. Zo garanderen we een persoonlijke aanpak. Maak hier kennis met onze teamleden.

Ellen Loots
Ellen Loots bestuurder en fiscaal accountant
( ITAA-nummer: 10.810749 )
Ellen is een zeer ambitieus persoon. De financiële sector zit bij haar in het bloed. Haar grootvader was accountant en haar vader bedrijfsrevisor. Na haar studies bedrijfsmanagement, volgde ze fiscaliteit in avondschool en behaalde daarna haar diploma boekhouder-fiscalist. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse accountantskantoren, startte ze in 2012 haar eigen kantoor.

Ze is gespecialiseerd in begeleiding van starters. Het is haar missie om de afstand tussen accountant en klant te verkleinen en meer te doen dan enkel opvolging van boekhouding en fiscaliteit. Als ondernemerscoach wil ze klanten bijstaan om hun zelfvertrouwen als ondernemer te zien toenemen, slimme beslissingen te maken en hun bedrijf gezond te laten groeien.

Daarnaast heeft Ellen ook veel ervaring in waarderingen en begeleiding van overnamen. Door haar begeleiding van klanten in diverse sectoren, blijft het werk altijd boeiend.

Haar sterke punten zijn haar geduld, stressbestendigheid en de “helikopterview” die ze heeft over haar dossiers. Ze houdt van de variatie in haar job.

Verder houdt ze van skiën, lekker eten, feestjes organiseren voor vrienden en familie en city trips.

Charlotte
CharlotteExecutive Assistant
Charlotte is sinds 2017 aanwezig in de ondernemerswereld, na 7 jaar bij Liberform – het vormingsfonds voor de vrije beroepen, heeft ze haar weg naar ADE Consultants gevonden. Zij is het manusje van alles voor Ellen en het intern aanspreekpunt.

Anny Leys
Anny LeysAdministratieve duizendpoot
Anny is sinds 2015 lid van het ADE Consultants team. Zij is jouw eerste aanspreekpunt aan de telefoon en de rechterhand van eigenaar Ellen. Anny houdt van de afwisseling en uitdaging in haar job.

“Ik doe hier zo veel, mijn job is super gevarieerd. Dat gaat van admin van A tot Z, naar backup van boekhouding bij drukke momenten, het opstarten van ondernemingen, payroll, bellen naar de btw en griffie, ik neem de telefoon op als eerste aanspreekpunt,… Alles wat de anderen niet doen, doe ik!”

Ze is het zonnetje op kantoor en bekijkt alles positief. Ze kan snel schakelen, is flexibel en gestructureerd tegelijk. Ook in haar vrije tijd is ze een bezige bij en houdt ze van sporten, lezen, vreemde talen leren, reizen, Sudoku en kruiswoordraadsels oplossen.

Cato
CatoKlantenpartner
Cato zorgt voor nieuw jong geweld bij ADE Consultants. Tijdens haar opleiding Accountancy-Fiscaliteit aan de Karel de Grote Hogeschool konden we reeds een glimp opvangen van alles wat Cato in haar mars heeft. Zo werkte ze namelijk al enkele maanden bij ADE Consultants als jobstudent. Na het behalen van een extra educatieve bachelor vond ze dan ook een perfect plekje in ons ADE team.

Ze zal bij ons als klantenpartner haar eigen vaste groepje klanten ondersteunen. Wij hebben het volste vertrouwen in haar!

Cato – onze spring in het veld – is iemand die niet graag stil zit. In haar vrije tijd kan je haar terugvinden op het tennisveld of al bakkend in de keuken.

Ayse
AyseKlantenpartner
Na haar eerste werkervaring binnen de medische wereld zet Ayse haar eerste stappen binnen de accountancy bij ADE Consultants. Maar accountancy is zeker niet onbekend voor haar, want ze heeft een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit en een Postgraduaat Tax en Accounting op zak!

Met veel enthousiasme versterkt Ayse ons team als klantenpartner. Zo heeft ze net als de andere klantenpartners haar eigen klanten, waardoor ze zeer persoonlijk te werk kan gaan.

Als Ayse niet op kantoor aanwezig is kan je ze hoogst waarschijnlijk al wandelend terugvinden in de natuur of bij haar familie! Ook is ze graag een helpende hand want ze helpt ook graag kinderen in haar omgeving bij hun schoolwerk.

Eldira
EldiraKlantenpartner
Eldira breidt de jongere generatie binnen ADE Consultants uit. Naast haar voltijdse job bij ADE Consultants is Eldira momenteel ook volop bezig met het behalen van haar Graduaat in Accounting Administration.

Haar functie binnen ADE consultants is klantenpartner, waarbij ze nauw samenwerkt met onze klanten om hen te ondersteunen bij hun zakelijke behoeften.

Maar dat is niet alles wat haar bezighoudt! In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen, reizen en quality time doorbrengen met haar twee schattige kittens.

Jasper
JasperKlantenpartner
Als onze allereerste mannelijke collega brengt Jasper niet alleen diversiteit, maar ook een schat aan ervaring en expertise met zich mee.

Met een achtergrond in boekhouding en tien jaar ervaring in de branche, is Jasper een ware aanwinst voor ons team.

Buiten de kantooruren is hij een sportieve kerel want hij is een gepassioneerd fietser.

Lindeke Margo
Lindeke MargoKlantenpartner
Lindeke Margo zorgt voor een nieuwe wind bij ADE Consultants. Sinds mei 2024 is zij onze nieuwe klantenpartner.

Zij zal instaan voor het beheer van dossiers en zelfs haar eigen klanten behartigen.

Met een vriendelijke glimlach en een Master Bedrijfswetenschappen en Economie op zak, is zij een mooie aanvulling op ons team.

Ralph
RalphMascotte & Office Dog
Deze vrolijke Berner Sennenhond maakt sinds juni 2020 deel uit van het ADE-team. Hij is altijd enthousiast, lust erg graag kippenpootjes en zijn lievelingsplekje op kantoor is dicht bij zijn baasje. Tenzij er klanten binnenkomen, die worden altijd enthousiast verwelkomd! Je bent gewaarschuwd 😉