OVER ONS

ADE Consultants

ADE Consultants is een erkend fiscaal accountantskantoor (ITAA-nummer: 50.069.174) aangesloten bij het Institute for Tax Advisors and Accountants (ITAA). Wij vullen onze jarenlange expertise aan met jaarlijks minstens 40u opleiding om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Zo ben je als klant van ADE Consultants verzekerd van een correcte opvolging van je dossier volgens de laatste richtlijnen.

Maak kennis met ons team

Bij ADE Consultants werken we met een klein en flexibel team dat elkaar mooi aanvult. Zo garanderen we een persoonlijke aanpak. Maak hier kennis met onze teamleden.

Ellen Loots
Ellen Loots bestuurder en fiscaal accountant
( ITAA-nummer: 10.810749 )
Ellen is een zeer ambitieus persoon. De financiële sector zit bij haar in het bloed. Haar grootvader was accountant en haar vader bedrijfsrevisor. Na haar studies bedrijfsmanagement, volgde ze fiscaliteit in avondschool en behaalde daarna haar diploma boekhouder-fiscalist. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse accountantskantoren, startte ze in 2012 haar eigen kantoor.

Ze is gespecialiseerd in begeleiding van starters. Het is haar missie om de afstand tussen accountant en klant te verkleinen en meer te doen dan enkel opvolging van boekhouding en fiscaliteit. Als ondernemerscoach wil ze klanten bijstaan om hun zelfvertrouwen als ondernemer te zien toenemen, slimme beslissingen te maken en hun bedrijf gezond te laten groeien.

Daarnaast heeft Ellen ook veel ervaring in waarderingen en begeleiding van overnamen. Door haar begeleiding van klanten in diverse sectoren, blijft het werk altijd boeiend.

Haar sterke punten zijn haar geduld, stressbestendigheid en de “helikopterview” die ze heeft over haar dossiers. Ze houdt van de variatie in haar job.

Verder houdt ze van skiën, lekker eten, feestjes organiseren voor vrienden en familie en city trips.

Anny Leys
Anny Leysadministratieve duizendpoot
Anny is sinds 2015 lid van het ADE Consultants team. Zij is jouw eerste aanspreekpunt aan de telefoon en de rechterhand van eigenaar Ellen. Anny houdt van de afwisseling en uitdaging in haar job.

“Ik doe hier zo veel, mijn job is super gevarieerd. Dat gaat van admin van A tot Z, naar backup van boekhouding bij drukke momenten, het opstarten van ondernemingen, payroll, bellen naar de btw en griffie, ik neem de telefoon op als eerste aanspreekpunt,… Alles wat de anderen niet doen, doe ik!”

Ze is het zonnetje op kantoor en bekijkt alles positief. Ze kan snel schakelen, is flexibel en gestructureerd tegelijk. Ook in haar vrije tijd is ze een bezige bij en houdt ze van sporten, lezen, vreemde talen leren, reizen, Sudoku en kruiswoordraadsels oplossen.

Tania
TaniaKlantenpartner
Tania hervatte haar studies Accountancy & Fiscaliteit na 7 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als administratief bediende.

Ze deed haar stage – in volle Corona-tijden! – bij ADE Consultants en dat was meteen een match. Sinds september 2020 is Tania voltijds aan de slag bij ADE Consultants als dossierbeheerder. “Momenteel ben ik vooral bezig met het verwerken van de boekhouding en facturen. Mijn takenpakket is zich stelselmatig aan het uitbreiden.”

Tania is administratief sterk, gaat gedetailleerd te werk en lacht graag. In haar vrije tijd is Tania graag bezig met haar handen: in de keuken of aan een volgend project voor haar woning.

Naomi
NaomiKlantenpartner en onboarding
Naomi behaalde in 2021 met succes haar graduaat accounting administration. Haar studies combineerde ze met een fulltime job. Zo deed ze al heel wat ervaring op als payroll en administratief medewerker.

Bomvol motivatie versterkt ze sinds september 2021 ons ADE Consultants team. Zo houdt ze zich vooral bezig met het verwerken van facturen en de onboarding van nieuwe klanten, maar het liefst steekt ze overal een handje toe.

Haar vrije tijd vult ze het liefst met het koken en bakken van allerlei lekkernijen. Ze is een échte aanwinst!

Cato
CatoKlantenpartner
Cato zorgt voor nieuw jong geweld bij ADE Consultants. Tijdens haar opleiding Accountancy-Fiscaliteit aan de Karel de Grote Hogeschool konden we reeds een glimp opvangen van alles wat Cato in haar mars heeft. Zo werkte ze namelijk al enkele maanden bij ADE Consultants als jobstudent. Na het behalen van een extra educatieve bachelor vond ze dan ook een perfect plekje in ons ADE team.

Ze zal bij ons als klantenpartner haar eigen vaste groepje klanten ondersteunen. Wij hebben het volste vertrouwen in haar!

Cato – onze spring in het veld – is iemand die niet graag stil zit. In haar vrije tijd kan je haar terugvinden op het tennisveld of al bakkend in de keuken.

Ayse
AyseKlantenpartner
Na haar eerste werkervaring binnen de medische wereld zet Ayse haar eerste stappen binnen de accountancy bij ADE Consultants. Maar accountancy is zeker niet onbekend voor haar, want ze heeft een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit en een Postgraduaat Tax en Accounting op zak!

Met veel enthousiasme versterkt Ayse onze ADE Angels als klantenpartner. Zo heeft ze net als de andere klantenpartners haar eigen klanten, waardoor ze zeer persoonlijk te werk kan gaan.

Als Ayse niet op kantoor aanwezig is kan je ze hoogst waarschijnlijk al wandelend terugvinden in de natuur of bij haar familie! Ook is ze graag een helpende hand want ze helpt ook graag kinderen in haar omgeving bij hun schoolwerk.

Eldira
EldiraKlantenpartner
Eldira breidt de jongere generatie binnen ADE Consultants uit. Naast haar voltijdse job bij ADE Consultants is Eldira momenteel ook volop bezig met het behalen van haar Graduaat in Accounting Administration.

Haar functie binnen ADE consultants is klantenpartner, waarbij ze nauw samenwerkt met onze klanten om hen te ondersteunen bij hun zakelijke behoeften.

Maar dat is niet alles wat haar bezighoudt! In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen, reizen en quality time doorbrengen met haar twee schattige kittens.

Iptisam
IptisamStagiaire
Bij ADE Consultants is er ook plaats voor stagiaires. Momenteel loopt Iptisam 16 weken stage bij ons. Ze helpt ons bij het verwerken van belangrijke documenten en wordt helemaal ondergedompeld in Yuki. Daarnaast springt ze bij waar nodig, bijvoorbeeld bij de personenbelasting.

In haar vrije tijd is ze ook erg actief en creatief. Zo is ze thuis bezig met het opknappen van haar tuin en experimenteert ze graag met make-up.

Wij zijn steeds opzoek naar stagiaires! Dus ben je nog opzoek naar een stageplaats? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Ralph
RalphMascotte & Office Dog
Deze vrolijke Berner Sennenhond maakt sinds juni 2020 deel uit van het ADE-team. Hij is altijd enthousiast, lust erg graag kippenpootjes en zijn lievelingsplekje op kantoor is dicht bij zijn baasje. Tenzij er klanten binnenkomen, die worden altijd enthousiast verwelkomd! Je bent gewaarschuwd 😉