OVER ONS

ADE Consultants

ADE Consultants is een erkend boekhoudkantoor (BIBF 70413613) aangesloten bij het Instituut van Belastingconsulenten en Accountants (IBA). Wij vullen onze jarenlange expertise aan met jaarlijks minstens 40u opleiding om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Zo ben je als klant van ADE Consultants verzekerd van een correcte opvolging van je dossier volgens de laatste richtlijnen.

Maak kennis met ons team

Bij ADE Consultants werken we met een klein en flexibel team dat elkaar mooi aanvult. Zo garanderen we een persoonlijke aanpak. Maak hier kennis met onze teamleden.

Anny Leysadministratieve duizendpoot
Anny is sinds 2015 lid van het ADE Consultants team. Zij is jouw eerste aanspreekpunt aan de telefoon en de rechterhand van eigenaar Ellen. Anny houdt van de afwisseling in haar job. Ze is het zonnetje op kantoor en bekijkt alles positief. Ze kan snel schakelen, is flexibel en gestructureerd tegelijk.

Ook in haar vrije tijd is ze een bezige bij en houdt ze van sporten, lezen, vreemde talen leren, reizen, Sudoku en kruiswoordraadsels oplossen.

Ellen Loots bestuurder en fiscaal accountant (BIBF 30164370)
Ellen is een zeer ambitieus persoon. De financiële sector zit bij haar in het bloed. Haar grootvader was accountant en haar vader bedrijfsrevisor. Na haar studies bedrijfsmanagement, volgde ze fiscaliteit in avondschool en behaalde daarna haar diploma boekhouder-fiscalist.

Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse accountantskantoren, startte ze in 2012 haar eigen kantoor.

Ze is gespecialiseerd in begeleiding van starters. Het is haar missie om de afstand tussen accountant en klant te verkleinen en meer te doen dan enkel opvolging van boekhouding en fiscaliteit. Als ondernemerscoach wil ze klanten bijstaan om hun zelfvertrouwen als ondernemer te zien toenemen, slimme beslissingen te maken en hun bedrijf gezond te laten groeien.

Daarnaast heeft Ellen ook veel ervaring in waarderingen en begeleiding van overnamen. Door haar begeleiding van klanten in diverse sectoren, blijft het werk altijd boeiend.

Haar sterke punten zijn haar geduld, stressbestendigheid en de “helikopterview” die ze heeft over haar dossiers. Ze houdt van de variatie in haar job.

Verder houdt ze van skiën, lekker eten, feestjes organiseren voor vrienden en familie en city trips.

BeauMascotte
Beau is de huishond van ADE Consultants. Het is een Kooikerhond, een van oorsprong Nederlands ras. Als puppy kwam hij al mee naar kantoor en ondertussen is hij een onmisbaar lid van het team geworden.