OVER ONS

ADE Consultants

ADE Consultants is een erkend fiscaal accountantskantoor (ITAA-nummer: 50.069.174) aangesloten bij het Institute for Tax Advisors and Accountants (ITAA). Wij vullen onze jarenlange expertise aan met jaarlijks minstens 40u opleiding om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Zo ben je als klant van ADE Consultants verzekerd van een correcte opvolging van je dossier volgens de laatste richtlijnen.

Maak kennis met ons team

Bij ADE Consultants werken we met een klein en flexibel team dat elkaar mooi aanvult. Zo garanderen we een persoonlijke aanpak. Maak hier kennis met onze teamleden.

Ellen Loots
Ellen Loots bestuurder en fiscaal accountant
( ITAA-nummer: 10.810749 )
Ellen is een zeer ambitieus persoon. De financiële sector zit bij haar in het bloed. Haar grootvader was accountant en haar vader bedrijfsrevisor. Na haar studies bedrijfsmanagement, volgde ze fiscaliteit in avondschool en behaalde daarna haar diploma boekhouder-fiscalist. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse accountantskantoren, startte ze in 2012 haar eigen kantoor.

Ze is gespecialiseerd in begeleiding van starters. Het is haar missie om de afstand tussen accountant en klant te verkleinen en meer te doen dan enkel opvolging van boekhouding en fiscaliteit. Als ondernemerscoach wil ze klanten bijstaan om hun zelfvertrouwen als ondernemer te zien toenemen, slimme beslissingen te maken en hun bedrijf gezond te laten groeien.

Daarnaast heeft Ellen ook veel ervaring in waarderingen en begeleiding van overnamen. Door haar begeleiding van klanten in diverse sectoren, blijft het werk altijd boeiend.

Haar sterke punten zijn haar geduld, stressbestendigheid en de “helikopterview” die ze heeft over haar dossiers. Ze houdt van de variatie in haar job.

Verder houdt ze van skiën, lekker eten, feestjes organiseren voor vrienden en familie en city trips.

Anny Leys
Anny Leysadministratieve duizendpoot
Anny is sinds 2015 lid van het ADE Consultants team. Zij is jouw eerste aanspreekpunt aan de telefoon en de rechterhand van eigenaar Ellen. Anny houdt van de afwisseling en uitdaging in haar job.

“Ik doe hier zo veel, mijn job is super gevarieerd. Dat gaat van admin van A tot Z, naar backup van boekhouding bij drukke momenten, het opstarten van ondernemingen, payroll, bellen naar de btw en griffie, ik neem de telefoon op als eerste aanspreekpunt,… Alles wat de anderen niet doen, doe ik!”

Ze is het zonnetje op kantoor en bekijkt alles positief. Ze kan snel schakelen, is flexibel en gestructureerd tegelijk. Ook in haar vrije tijd is ze een bezige bij en houdt ze van sporten, lezen, vreemde talen leren, reizen, Sudoku en kruiswoordraadsels oplossen.

Shana
ShanaSenior dossierbeheerder
Shana deed na haar studies Accountancy & Fiscaliteit ervaring op als debiteur bij een ziekenhuis en later als inboeker bij een boekhoudkantoor waar ze doorgroeide tot dossierbeheerder. Ze heeft daarmee de juiste ervaring op zak om de dossiers van onze klanten van A tot Z te beheren.

Als senior dossierbeheerder beheert Shana haar eigen klanten en ondersteunt ze Ellen bij de meer complexe dossiers. Iets waar ze enorm veel voldoening uithaalt.

“Als dossierbeheerder kan ik er echt plezier in vinden om een onoverzichtelijk dossier helemaal in orde te brengen! Ik breng graag orde in de chaos.”

Shana is vrolijk, gestructureerd en punctueel. In haar vrije tijd houdt ze van uit eten gaan en blijft ze graag in beweging.

Tania
TaniaDossierbeheerder
Tania hervatte haar studies Accountancy & Fiscaliteit na 7 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als administratief bediende.

Ze deed haar stage – in volle Corona-tijden! – bij ADE Consultants en dat was meteen een match. Sinds september 2020 is Tania voltijds aan de slag bij ADE Consultants als dossierbeheerder. “Momenteel ben ik vooral bezig met het verwerken van de boekhouding en facturen. Mijn takenpakket is zich stelselmatig aan het uitbreiden.”

Tania is administratief sterk, gaat gedetailleerd te werk en lacht graag. In haar vrije tijd is Tania graag bezig met haar handen: in de keuken of aan een volgend project voor haar woning.

Ralph
RalphMascotte & Office Dog
Deze vrolijke Berner Sennenhond maakt sinds juni 2020 deel uit van het ADE-team. Altijd enthousiast, zeker als je net binnenkomt. Lust graag kippenpootjes en zijn lievelingsplekje op kantoor is dicht bij zijn baasje. Tenzij er klanten binnenkomen, die worden altijd enthousiast verwelkomd! Je bent gewaarschuwd 😉