FINANCIËLE PARTNER VOOR KMO’S EN VRIJE BEROEPEN

Meer dan enkel boekhouding

Ben jij een ervaren ondernemer? Zoek je een partner die niet alleen zorgt voor een correcte boekhouding, maar ook meedenkt en je adviseert bij belangrijke beslissingen?

Bij ADE Consultants doen we meer dan enkel maar boekhoudkundige verwerking van je documenten en kwartaalafsluitingen. Wij zijn jouw financiële partner om je onderneming succesvol en stabiel te laten groeien. Wij willen je financieel en administratief ontzorgen, zodat jij je als ondernemer kan richten op waar je goed in bent, namelijk het beheren en uitbouwen van je bedrijf.

Bij ADE Consultants is het onze missie jouw ambities als ondernemer te helpen waarmaken. Als ondernemer moet je vaak beslissingen nemen en wij staan je hier graag in bij met professioneel advies. Het kan soms nuttig zijn om eens een frisse kijk te krijgen op je plannen van iemand die de zaken objectief bekijkt.

Je kan bij ADE Consultants terecht voor:

  • Haalbaarheidsstudie van nieuwe opportuniteiten
  • Opstellen van een businessplan
  • Begeleiding in de zoektocht naar groei met strategisch advies
  • Ondersteuning bij opvolging binnen het familiebedrijf
  • Ondersteuning bij de verkoop van je bedrijf

Wij starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en behoeften helder krijgen. Op basis daarvan kunnen we een aangepast voorstel maken.

Beslis je na deze kennismaking om met ons samen te werken? Dan zorgen wij voor een vlotte overdracht van je dossier. Door onze samenwerking met Yuki is het eenvoudig om bij ons aan te sluiten en kan onze samenwerking snel van start gaan.

Dankzij het digitale boekhoudplatform Yuki hebben we als accountant altijd real time inzicht in je financiële cijfers. Zo kunnen we je heel snel en gericht adviseren wanneer je beslissingen dient te nemen.

Je hebt als ondernemer ook zelf altijd en overal toegang tot je cijfers via jouw persoonlijke dashboard. Op die manier kan je slim en snel groeien.

Wat onze klanten zeggen

Natuurlijk kunnen wij vertellen waar we als ADE Consultants voor staan, maar wij laten liever onze klanten aan het woord om te delen hoe zij de samenwerking ervaren.

In 2013 zijn wij zonder enige ervaring gestart met een vzw voor dagwerking voor jongeren met een handicap. Voor ons was dit allemaal nieuw. Ellen van ADE Consultants heeft ons stap voor stap begeleid met de oprichting en (subsidie)aanvragen. Zonder haar hadden we dit nooit kunnen doen.

Ze zorgt ook voor een duidelijke en transparante uitleg van de jaarrekening en kredietaanvragen naar ons bestuur toe. We kunnen altijd op haar rekenen en als iets buiten haar expertise valt, brengt ze ons in contact met de juiste experten uit haar netwerk. Ze is voor ons van onschatbare waarde.

Rita van der Spiegel, De Kompanie vzw

Ik ken Ellen van ADE Consultants al lang en toen mijn partner als zelfstandig dakwerker wilde starten, hebben we haar gecontacteerd. Zij heeft ons stap voor stap begeleid tot de bloeiende zaak die we nu hebben. Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor alle ondersteuning en tips die ze ons gegeven heeft.

Bij elke vraag die we stellen krijgen we snel en aangepast advies. We kunnen steeds bij haar en haar team terecht. Ik heb zelf ook al veel startende ondernemers doorverwezen en zal dat blijven doen. Topteam!

Anneke Ludikhuyze, Luyts Dakwerken

Ik kwam bij ADE Consultants terecht via een vriend. Dankzij het advies van ADE Consultants verliep de opening van mijn zaak heel vlot. Zonder hen zouden er vast een hoop fouten gemaakt zijn en zou de zaak niet zo succesvol zijn als ze nu is.

Als ik naar de toekomst kijk, verwacht ik dat de samenwerking me nog meer gaat opleveren. ADE Consultants is geen doorsnee boekhoudkantoor waar je slechts een nummertje bent. Ze staan je bij met raad en daad. Ze luisteren naar je wensen en adviseren in functie van de richting die jij als klant uit wilt.

Ik heb ADE Consultants al aan meerdere mensen aanbevolen. Zij die besluiten de overstap te maken zijn ook altijd zeer tevreden.

Gianfranco Van de Maele, Upton Restaurant

Een kennis raadde ons Ellen van ADE Consultants aan omdat zij veel ervaring heeft met horecazaken. De samenwerking verloopt erg vlot. Alle medewerkers zijn zeer behulpzaam en doen er alles aan om je verder te helpen. Bij ADE Consultants ben je zeker geen nummer, maar een volwaardige klant. Het maakt daarbij niet uit of je nu een grote of kleine onderneming hebt.

Dankzij ADE Consultants hebben wij een betere en meer overzichtelijke boekhouding. Ik vind het fijn dat de samenwerking heel professioneel is, maar toch met een persoonlijke aanpak.

Gino & Julie Marcelo, Den Tros Danscafé

Ik heb alle vertrouwen in Ellen van ADE Consultants, dus toen ik op zoek was naar een boekhouder was de keuze voor mij evident. Alles verloopt heel vlot en elke medewerker kent me bij naam.

Het team van ADE Consultants neemt me ook verschillende taken uit mijn handen zodat ik me kan focussen op mijn klanten en mijn winkel.

Ik heb ADE Consultants al meer dan eens aanbevolen bij anderen. Vooral de kleinschaligheid van het kantoor en het vriendelijke en laagdrempelige contact met Ellen vind ik een meerwaarde. Ellen staat ervoor open om alle vragen persoonlijk te beantwoorden met een deskundige uitleg. Ze geeft een persoonlijke service en dat is heel fijn wanneer je je eigen zaak wil opstarten.

Tinne Poppe, Pistache babywinkel

Ik werk al sinds de start van mijn onderneming met ADE Consultants samen en ben er nog steeds heel erg tevreden mee! Ze staan altijd klaar met hulp & advies en geen enkele vraag is te dom. Voor mij zijn ze een cruciaal onderdeel van de groei in m’n bedrijf. Ik kan ze aan iedereen warm aanbevelen!

Elisa Vergrote, Online Business Manager

Via een vriendin kwam ik bij Ellen van ADE Consultants terecht. Wij zochten specifiek iemand die ons kon begeleiden in de bouwsector en niet enkel cijfermatig. We waren op zoek naar iemand die ons kon gidsen en helpen om structuur in de firma’s te krijgen en hier met de grove borstel door te gaan.

Dankzij ADE Consultants hebben wij de overstap gemaakt naar een digitale omgeving waarin we alles makkelijk met één klik kunnen terugvinden. We hebben nu ook een veel duidelijker zicht op onze kostenstructuur en onze winst is gestegen.

Elk kwartaal overlopen we samen de cijfers. Ook bij het finaliseren van een boekjaar overlopen we alles samen en doet Ellen suggesties voor het komende boekjaar.

Voor mij heeft de samenwerking ervoor gezorgd dat ik op mijn twee oren kan slapen. Veel van mijn vroegere kopzorgen zijn “gedigitaliseerd” en ik voel me ondersteund door Ellen en haar team.

Stefani Baeck, Ryba Home Projects

Ik ben tevreden over de vlotte communicatie met ADE Consultants. Ik heb regelmatig vragen en die worden snel beantwoord. De samenwerking heeft ons meer inzicht in onze zaak gegeven. We weten nu beter hoe we bepaalde dingen kunnen aanpakken en wat we beter anders doen.

Ik zou ADE Consultants zeker aanbevelen. Vooral de klantvriendelijkheid en de laagdrempelige manier om meer ingewikkelde zaken uit te leggen, vind ik een meerwaarde. Ook de opvolging via Yuki verloopt snel en vlot.

Tom & Robbe Want, Want Concepts

INTERESSE IN EEN KENNISMAKING?

Maak meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit kan bij ons op kantoor (in Brasschaat) of via een online call.

CONTACTEER ONS